Lam i kål 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i ret tykke skiver eller store tern. Kålen halveres og skæres i tykke skiver.
Kød og kål lægges lagvis i en tykbundet gryde. Peberkorn, salt og vand kommes ved. Retten snurre under låg i 1 - 1 1/2 time ved svag varme til kødet er mørt. Serveres med rugbrød og sennep. |
|
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne