Lam i kål 02

Lam i kål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
1 hvidkål
20 hele peberkorn
1 spsk.salt
0.5-1 l.vand
 
Opskrift:
Kødet skæres i ret tykke skiver eller store tern. Kålen halveres og skæres i tykke skiver.

Kød og kål lægges lagvis i en tykbundet gryde. Peberkorn, salt og vand kommes ved.

Retten snurre under låg i 1 - 1 1/2 time ved svag varme til kødet er mørt.

Serveres med rugbrød og sennep.





karakterer:
Opskriften er vist 9467 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu