Fransk løgsalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og kog dem fem minutter i vand med citronsaften og en knivspids salt. Dræn dem og lad dem køle af. Bland marinaden og lad løgene trække en halv times tid i den. Skold tomaterne og træk skindet af dem. Skær dem i kvarter og læg dem på salaten som pynt sammen med persillen.
|
|
Opskriften er vist 14228 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne