Fennikelsalat med Parmesan
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : |
|
|
Rens fennikelknolden for rodskive, blade og top. Skær den i "tændstikker". Skær osten i tynde skiver med høvl og smuldr den over fennikelen. Stænk olie og citronsaft på og bland salaten grundigt. Smag til med peber.
Tips: Denne opskrift passer fint til fiskeretter. |
|
Opskriften er vist 22200 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe Kofoed - 2005-01-01 01:01:01 Og her gik jeg og troede, at jeg ikke kunne lide fennikel. Jeg skal love for at piben har fået en anden lyd. Dette er den ultimative salat, også til grillbøffer. Alle burde prøve den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne