Hvidkålssalat med gulerødder
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Hvidkålen skylles og strimles med en ostehøvl eller kniv.
Dressingen blandes af de øvrige ingredienser. Salaten kan anvendes i pitabrød, som tilbehør til kødretter eller selvstændig med groft brød. Serveres til grøntsagstærter, div. kødretter hvor karry indgår og som alenesalat. |
|
Opskriften er vist 133038 gange,
og udskrevet 4859 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Mester kokken - 2008-08-25 17:57:53 Jeg har lavet den, men den smager god uden Gulerødder, hvidkål, sød sennep, karry, creme fraiche,... Men ellers var den god. Karakterer 0,0000001 Jørn - 2005-01-01 01:01:01 Den er også god uden karry og det er en fordel at lave den dagen før, så det kan trække godt i marinaden big.bud.super - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har tilsat 1/2 rødløg meget fint snittet.....uhmmmm Henrik - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har tilsat dressingen salt og lidt fint kakket bladselleri.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne