Grøntsagstallerken med georgineblade
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Pisk smørret til skum sammen med en anelse salt. Vend forsigtigt blomster i. Læg smørret i skål eller bagepapir og rul bagepapiret sammen til en pølse. Stil smørret i køleskab.
Skær broccoli af stokken. Skræl broccoliroden og skær denne i tynde skiver. Blegselleri skæres i mindre stykker. Den træede del fra aspargesene fjernes og de skære i mundrette stykker. Sukkerærter og toppen af forårsløgene skæres i tynde strimler. De hvide fra forårsløgene skæres i mindre tern. Fjern stilken på tomaterne og læg tomaterne i spilkogende vand ca. 20 sek. Tag dem op og læg dem i isvand. Fjern skindet og skær i både. Bring en stor gryde med 2 liter vand tilsat salt og citronsaft. Kog først broccoli i ca. 5 min, herefter koges selleri og asparges undtaget aspargeshovederne i ca. 5 min. Sigt urterne fra og gem urtevandet. Smør og olie opvarmes i pande og det hvide fra forårsløgene sauteres let heri. Eddike og essens tilsættes sammen med de kogte afdryppede grøntsager. Varm let igennem og tilsæt lidt urtefond. Til allersidst kommes tomatbåde i og retten koges yderligere 3 minutter. Anret grøntsagerne på 4 tallerkner. Pynt med friske basilikumblade og friskreven parmesan. Server med varme tynde skiver flutes og georginesmør. |
|
Opskriften er vist 6910 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne