Grønne blade med croutoner og sennepsdressing
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sennep, eddike og vand sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med salt og peber.
Bring 2 ltr. vand i kog i en smal høj gryde. Tilsæt eddike og salt. Når vandet koger meget svagt slås æggene ud i hver sin skål og listes forsigtigt ned i vandet og pocheres ca. 3 minutter. Tages op. Kom æggene i koldt vand et kort øjeblik, tag dem så op og lade dem dryppe af på et klæde. Fjern evt. de værste æggehvidetrævler.
Skær baconen i tern på ca. 1x2 cm. Giv dem et hurtigt opkog og sauter dem derefter let på en pande. Skær brødets skorper bort. Skær krummen i 2x2 cm store tern. Steg brødet letgyldent på en pande i lidt olie. Rist det færdigt på pande eller i ovn.
Skyl de grønne blade grundigt, dup dem helt tørre. Vend med det meste af dressingen. Smag evt. resten af dressingen til med salt og peber før den vendes i salaten. Garnér med bacon, pocheret æg og croutoner.
|
|
Opskriften er vist 10099 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne