Sommer kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem med pil på i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre før de afkøles og skæres i skiver.
Skær de rensede radiser i skiver og bland dem med kartoflerne. Drys med purløg og dild. Pisk dressingen sammen, smag til og hæld den over. |
|
Opskriften er vist 63229 gange,
og udskrevet 1619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Linda K - 2010-05-05 19:14:19 Rigtig god kartoffelsalat, men jeg tilføjede en spsk citronsaft og brugte kun 25 g olie, som efter min smag var rigeligt. Brugte kørvel i stedet for dild, og tror det var en god løsning :-) den blev i hvert fald rigtig lækker Henning Poulsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har reduceret oliemængden til det halv, med den angivne mængde kommer salaten til at sejle i olie. Prøv at bruge tidselolie dette giver en meget fin smag. Prøv eventuelt at udskifte dilden med kørvel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne