Grøn sommersalat på groft rugbrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Fjern skræl og sten fra avocadoen, og dryp kødet med citronsaft. Mos det godt med en gaffel, og bland med hytteosten.
Smag til med krydderier, og vend den snittede purløg i.
Salaten bliver bedst, hvis den trækker 1/2 time i køleskab.
Pak brød, sommersalat og pynt hver for sig, så er det nemt at anrette, når det skal spises. Sommersalaten kan også spises som dip.
|
|
Opskriften er vist 12369 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne