Grøn salat med grillede peberfrugter
Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
|
|
Del peberfrugterne i halve eller kvarte, og fjern kernerne. Grill dem med skindsiden mod varmen, til de er mørke, og skindet har blister (7-10 min). Lad dem køle lidt af under et fugtigt klæde, og flå skindet af. Skær dem i strimler.
Skyl og slyng salaten grundigt. Pluk den i mindre stykker.
Pisk olivenolie og balsamico-eddike sammen til en dressing.
Anret de strimlede grillede peberfrugter oven på salaten, og dryp med dressingen.
Tips: Det er vigtigt at holde salat adskilt fra råt kød. |
|
Opskriften er vist 28030 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne