Kinesisk flæskegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og læg dem i stegesoen. Kom vandet blandet med sojasauce i og drys krydderierne over. Vandet skal dække kødet. Stilles i ovnen i ca. 1 time ved 200 grd. Jævn skyen og kom bønnespirene i, så de lige varmes op. Smag saucen til.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 17164 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne