Friséesalat med gorgonzola
Hovedingrediens : Salat - Friséesalat - Frisée Indsendt : Red : |
|
|
Skyl salaten grundigt, lad den løbe godt af i et dørslag eller slyng den tør. Del store blade i mindre stykker. Skær osten i små tern.
Rør saltet sammen med æblecidereddike og grøntsagsbouillon. Rør derefter senneppen i. Hæld olien i en tynd stråle, men der piskes kraftigt. Psik, til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og sukker.
Hold fire hele valnøddekerner tilbage og hak resten groft. Rist hele og hakkede nødder på en tør teflonpande. Vend osteternene i salaten, hæld dressingen over og vend salaten et par gange. Anret salaten i 4 portionsskåle, drys de hakkede nødder over og top med en hel nød på hver portion. Servér straks.
|
|
Opskriften er vist 10812 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne