Fjordrejesalat med grønne asparges og artiskok
Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer Indsendt : |
|
|
Artiskokkerne koges 25-30 minutter i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. Bunden skæres i lameller.
Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par minutter i letsaltet vand.
Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden. Smages til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 18540 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer SP - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækkert alternativ til alm. rejesalat. ER også med meget stort held brugt til forret med dflutes og evt. smør . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne