Fiskesalat med sennepssauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Fiskekødet udbenes og dryppes med citronsaft og skæres i strimler. Laurbærbladet stikkes i. Vin koger op med løg og 1 tsk. salt. Heri dampes fistestrimlerne ved svag varme i 3-5 minutter. Fisken tages op og stilles til afkøling. Tomaterne flås og deles i kvarte og befries for kerner. Forårsløg skæres i tynde ringe. Champignon skæres i tynde skiver. Estragon skylles og bladene klippes over på langs. I en skål røres eddike med sennep og olie tilsættes lidt ad gangen og til sidst blandes estragonblade, salt og peber i. Fiskestrimlerne blandes let med de øvrige ingredienser. Saucen hældes over salaten.
|
|
Opskriften er vist 12153 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne