Forloren and (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør mørbraden i stand og skær en ridse i den. Bank den let ud med hånden og læg de udblødede svesker og æblestykker på. Drys med lidt sukker, hvis æblerne er meget sure. Luk mørbraden sammen om fyldet og hold det med kødnåle eller bind den med snor.
Brun mørbraden i fedtstof på en pande inden den lægges i stegesoen og drysses med salt og peber. Hæld bouillon ved. Steg kødet ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. Jævn skyen og smag den til med krydderier og gele. Farv den lysebrun. Skal mørbraden ligne en and mest muligt, skal der serveres rødkål, sukkerbrunede kartofler og hvide kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 62570 gange,
og udskrevet 1159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Kim Larsen - 2015-12-14 08:39:13 Helt fantastisk ret. Både mørbrad og sovs var helt fantastisk. Det er helt sikkert, at den ret bliver en genganger her i hjemmet. Vil også lave den en dag, hvor vi får gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne