Fetinasalat
Hovedingrediens : Oste - Fetina Indsendt : |
|
|
Tomatdressing:
Hæld kogende vand over tomater og rødløg i en skål. Lad det trække i 2 min. Hæld vandet fra. Hak tomater og rødløg fint og kom det i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Skær Fetinaen i ca. 1/2 cm. tynde skiver og bræk skiverne i mindre stykker. Anret salat, peberfrugt, løg og oliven lagvis med Fetinaen på et fad. Fordel dressingen over salaten.
|
|
Opskriften er vist 8536 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne