Bulgursalat 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog bulguren i letsaltet vand i 10 minutter. Hæld vandet fra.
Skær tomaterne i terninger og bland dem med bulgur, persille, mynte, fintsnittet forårsløg og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg de skyllede salatblade på et fad fra midten og ud, og anret salatblandingen i midten. |
|
Opskriften er vist 94784 gange,
og udskrevet 1500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne