Broget bønnesalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : Red : |
|
|
Kog bønnerne med muskat 10-12 minutter. Dryp dem af og kom dem i en skål. Skær kartoflerne i tern. Bland kartofler og tomater i. Drys løg og persille i. Rør yoghurt, olie, citronsaft, salt og peber sammen og hæld dressingen over salaten.
|
|
Opskriften er vist 22467 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne