Fyldte æbler (Stegeso)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Halver æblerne og udhul dem. Rør det hakket op med finthakket løg og agurk, rasp og æggehvider. Smag farsen til med salt og peber. Kom farsen i de udhulede æbler, stil dem i stegesoen og læg en smørklat på hvert æble. Steg æblerne ca. 45 minutter ved ca. 170 grd.
|
|
Opskriften er vist 14680 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne