Brændenældesalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Brændenælder Indsendt : |
|
|
Skær spinat og mælkebøtteblade i strimler. Hak brændenældebladene. Smag dressingen til med presset hvidløg. Bland det hele.
|
|
Opskriften er vist 19552 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2011-04-24 01:34:35 20.4.11: jo, man kan godt spise rå brændenælder, og jeg kender ikke det med at lægge dem i saltvand, men det er et godt tip. Jeg har plukket en kæmpe bunke, da jeg ville lave suppe, men alt for mange, så jeg lagde de vaskede og rensede blade i en pose i køleskabet, og da jeg prøvesmagte,- lidt modigt, efter et par dage, så havde de mistet brændings-effekten ! sofie - 2009-05-07 13:48:20 Man kan sagtens spise rå brændenælder, de skal blot ligges i saltvand i 10 min. tid først, så brænder de ikke. Husk brændenælder er supersundt og fyldt med kalk 4 x s meget som i fx. mælk! - Og så er det gratis =) Pips - 2009-02-16 12:00:01 Håber da ikke nogen har prøvet denne !!!!! Lasse - 2008-08-11 20:33:05 Hej, ja jeg ville da tro det samme som Jan R. Skal man ikke skolde nælderne, før de hakkes og spises? Jan R. - 2005-01-01 01:01:01 Man kan ikke spise rå brændenælder. Det brænder munden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne