Bønnesalat med fetaost
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne nippes og koges i letsaltet vand i 4.-5 min., til de er møre, men stadig har bid. Lad dem afdryppe i en sigte.
Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i 2 min.
Tilsæt bønner, tabasco, hakket persille og vand. Lad salaten simre i 3 min. og smag til med salt og peber.
Skær fetaosten i tern og vend den i salaten før den serveres.
|
|
Opskriften er vist 36591 gange,
og udskrevet 734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer lone - 2005-01-01 01:01:01 kan den spises kold??? Lone - 2005-01-01 01:01:01 Cherrytomater og rødløg sætter prikken over i'et og man behøver ikke persille! p_moerk - 2005-01-01 01:01:01 2 spsk Tabasco er alt for meget- 6 dråber er rigeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne