Asiatisk kyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Bland kyllingen med jordnøddesauce. Dæk med plastfolie og stil det i køleskabet 30 min. Varm olien på en pande og steg kyllingen 4 min. Skyl og skiv agurk og porre. Hak chili og jordnødder og kom det hele på panden sammen med kyllingen. Brun det ca. 1 min. Læg salatblade på 4 tallerkener og fordel kyllingen herpå.
|
|
Opskriften er vist 32421 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor kommer osten ind? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne