Andebryst med selleriråkost
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kødet steger i olie først 10 minutter med skindet nedad, derefter 5 minutter på den anden side. Tages af panden og krydres med salt og peber.
Selleri skrælles og skæres i tynde skiver og derefter i små stænger. Æbler skæres i stænger. Selleri og æbler dryppes med citronsaft. Valnødder hakkes. Mayonnaise røres med yoghurt og smages til med salt, peber og sukker. Dressingen blandes med nødder, selleri og æble. Salaten deles i blade og anrettes på et fad. Æble sellerisalaten lægges over. Kødet skæres i tynde skiver og anrettes ved siden af salaten. Pyntes med strimler af citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 25652 gange,
og udskrevet 939 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2007-01-17 13:31:53 Husk at ridse skindet først. Det har godt af at blive saltet 1 time før stegningen. Jeg brugte for øvrigt lidt mere youghurt. Steen - 2007-01-17 07:56:46 WOW - Den var god Grethe - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker sellerisalat. Hvad med brød til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne