Aïda salat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pil æggene og del dem i skiver på en æggedeler.
Skyl salaten, slyng bladene tørre og pluk dem. Skyl tomaterne og skær dem i strimler. Hæld væden fra artiskokbundene og skær dem i kvarte. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rør eddike og olie sammen, tilsæt løg og hvidløg. Smag til med salt, peber og sennep. Læg salatbladene på et fad. Fordel tomatskiverne og peberstrimlerne og artiskokbundene derpå. Hæld marinaden over og lad salaten trække ca. ½ time i køleskabet. Før servering pyntes salaten med æggeskiverne. |
|
Opskriften er vist 19750 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer musse - 2005-01-01 01:01:01 en vidunderlig salat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne