Æg- og peberfrugtsalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Rør olien sammen med citronsaft og tilsæt persille, salt og peber. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner. Skær dem i smalle strimler. Bland peberfrugt, løg, tomater og kapers. kom det i et halvdybt fad. Pil æggene og skær dem i skiver. Læg dem på salaten sammen med oliven. Hæld marinaden over salaten.
|
|
Opskriften er vist 7962 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne