Avocado- og aspargessalat med rejer eller kylling
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
24 timer før lægges de tørre tomater i vand.
rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peber på. Vand koges til asparges. Skal koge i ca. 5 min. Skær salat i tynde strimler fordel på 2 tallerkner, løg og agurk lægges symmetrisk fordelt på tallerkenen. Avocado skæres i halv og derefter hver halvdel i 4 skiver - læg symmetrisk på tallerkenen - pres citronen ud over avocadoen. De tørrede tomater tages op i vandet og lægges på et stykke køkkenrulle, så den værste væde fjernes - derefter lægges de tørrede tomater i hullerne af avocadoerne. Rejer eller kylling fordeles på de to tallerkner (drysses over). Pyntes med asparges - lægges på kryds Tilbehør - flute |
|
Opskriften er vist 29607 gange,
og udskrevet 660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2009-02-19 21:00:15 Når retten tilføjes salt/krydderisalt så er der mere smag. Salt forbedrer altid smagen af eet eller andet. Bodil - 2008-08-08 22:37:14 Mine smagsløg protesterer voldsomt over sammensætningen løg/avocado lene - 2008-01-22 20:37:52 det smager fint nok anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne