Asparges- og spiresalat

Asparges- og spiresalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Spiresalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 tsk.frugteddike
 peber
 havsalt
2 spsk.koldpresset solsikkeolie
150 g.spirer
250 g.hvide asparges
2.5 dl.grøntsagsbouillon
100 g.østershatte
1 spsk.smør
100 g.mælkebøtteblade
200 g.tomater
 
Opskrift:
Hæld en anelse havsalt i en skål og opløs det med frugteddiken. Krydr med peber og tilsæt solsikkeolien. Spirene gives et kort opkog og lægges i isvand. Afdryppes og blandes med salatsaucen. Skræl asparges og kog dem møre og sprøde i grøntsagsbouillonen. Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Smelt smør og steg svampene 5 min. Krydr dem med havsalt og friskkværnet peber. Skyl mælkebøttebladene og riv dem i mindre stykker. Skyl tomaterne, fjern stilken og skær tomaterne i ottendedele. Mælkebøttebladene vendes i saucen og anrettes på tallerken sammen med svampe, asparges og tomater. De marinerede spirer drysses over og der dryppes til sidst med salatsovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 12435 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu