Asparges- og spiresalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : |
|
|
Hæld en anelse havsalt i en skål og opløs det med frugteddiken. Krydr med peber og tilsæt solsikkeolien. Spirene gives et kort opkog og lægges i isvand. Afdryppes og blandes med salatsaucen. Skræl asparges og kog dem møre og sprøde i grøntsagsbouillonen. Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Smelt smør og steg svampene 5 min. Krydr dem med havsalt og friskkværnet peber. Skyl mælkebøttebladene og riv dem i mindre stykker. Skyl tomaterne, fjern stilken og skær tomaterne i ottendedele. Mælkebøttebladene vendes i saucen og anrettes på tallerken sammen med svampe, asparges og tomater. De marinerede spirer drysses over og der dryppes til sidst med salatsovsen.
|
|
Opskriften er vist 12480 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne