Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Skær et låg af tomaterne og udhul dem. Fjern skindet fra pølserne og hak dem fint. Bland det i oksekødet. Hak champignon, løg og persille og kom det i farsen. Smag farsen til med karry, salt og peber. Drys tomaterne indvendigt med salt og kom farsen i tomaterne. Bland fløde med karry og revet ost og hæld det ved tomaterne i stegesoen. Steg ved 250 grd. i ca. 40 minutter.
Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne