Asparges- og champignonsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og rens aspargesene under rindene vand. Skær de hårde ender af. Skræl de hvide asparges fra lige under hovedet til rodende. Ved de grønne skrælles kun den nederste trediedel.
Bind 8-10 asparges sammen med bomuldsgarn og lad dem hver især koge. Grønne asparges ca. 8-10 min. Hvide asparges ca. 15 min. Aspargesene er møre hvis du kan stikke en gaffel let ind i rodenden. Tag asparges op af vandet og skær dem i ensartede stykker. Rens champignon og skære dem i tynde skiver. Skalotteløget hakkes fint. Persillen skylles og finthakkes. Bland olie, balsamico, salt, peber og skalotteløg til en marinade. Læg champignon og asparges på tallerken. Hæld marinade, rosa peberkorn og hakket persille over retten. |
|
Opskriften er vist 23930 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne