Blandet bulgur-salat (tabuleh)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl bulguren med koldt vand og lad den dryppe af i et viskestykke.
Fjern frøstolen og skær peberfrugten og tomaterne i småstykker. Skræl agurken og skær den i småstykker. Hak løg og persille hver for sig. Læg salat bladene underst i salatskålen. Bland ingredienserne med bulguren og fordel den oven på. Opløs lidt salt med citronsaften, tilsæt olien og hæld over salaten. Lad den trække ti minutter. |
|
Opskriften er vist 153220 gange,
og udskrevet 3474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-08-25 18:12:10 Rigtig god med lidt feta i. Nina M - 2009-07-30 13:34:25 Skal bulguren ikke koges eller sættes i blød? Er det nok bare at skylle den? Emmy - 2007-12-06 14:45:59 tabuleh er en libanesisk salat og som libaneser er jeg vokset op med den salat, i taboleh er der hverken peberfrugter, agurk el salatblade. Men den anrettes dog ofte på salatblade og spises med Hanne Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Frisk og sommerlig (smager best uden salatblade og godt med citron anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er ikke opskriften på rigtig tabuli.I rigtig tabuli bruges ikke salatblade og peberfrugter! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne