Gulerodssalat med kanel
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Skær gulerødderne i lange tynde strimler på langs ad guleroden. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær.
Pisk citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne. Stil salaten i køleskabet i mindst en time. |
|
Opskriften er vist 16479 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Den bedste gulerodssalat jeg har smagt - og tilmed fedtfattig anonym - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk salat - jeg elsker den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne