Lun gulerodssalat

Lun gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.fintklippet dild
1 dl.olivenolie
2-3 spsk.hvidvinseddike
1 fedhvidløg
l tsk.salt
 peber
600 g.gulerødder
 
Opskrift:
Pisk olie og eddike sammen. Knus hvidløgsfeddet direkte i marinaden, kom dilden i og smag til med salt og peber.

Skræl og skyl gulerødder og skær dem i brede, tynde strimler på langs med skrællekniven. Kom strimlerne i kogende letsaltet vand og blancher dem et par min. Lad gulerødderne dryppe af og kom dem i en varm skål.

Hæld marinaden over og servér straks. Passer fint til kalvekød.





karakterer:
Opskriften er vist 11047 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu