Gulerodssalat i festskrud
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Rens og riv gulerødderne fint. Lad rosinerne trække i cognac til det er opsuget. Hæld dem over de fintrevne gulerødder. Rør dressingen sammen og anret salaten på friske salatblade med en topdressing på og drys kokosmel over til slut.
|
|
Opskriften er vist 16542 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne