Sursteg (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteg Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en skål. Kog eddike og vand sammen med krydderierne og de fint snittede grønsager. Løget skæres i ringe og kommes i skålen sammen med kødet. Hæld en afkølede lage på, den skal dække kødet. Kødet skal stå et koldt sted 2-3 dage og trække i lagen.
Tag kødet op af lagen, tør det og gnid det med salt og lægges i stegesoen. Kom den flåde og ituskårne tomat i og hæld ca. 4 dl. af lagen ved. Kødet steges ved 250 grader i 1 1/2 - 2 timer. Jævn skyen med mel tilsæt kulør. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 9756 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne