Enchiladas med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen. Bag 8 pandekager.
Kom vand og vin i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne heri. Skum af og tilsæt den rensede gulerod og løg samt salt og peber. Kog kødet 20 min. til det er mørt. Tag kødet op og kog suppen ind til 4 dl. Smelt fedtstoffet i en gryde. Svits fintsnittet forårsløg heri og kom presset hvidløg ved. Rør melet i. Hæld den varme suppe i lidt efter lidt, mens der piskes. Tilsæt fløde, hakket syltede jalapeno (chilipeber som købes i glas) og de øvrige ingredienser til saucen. Kog saucen igennem nogle min. og smag den til med salt. Skær kyllingekødet i terninger og fordel kødet samt majskerner på pandekagerne, som lukkes sammen omkring fyldet. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys osten over. Stil fadet midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Gem evt. lidt hakket forårsløg og majs til pynt, eller brug hakket persille. |
|
Opskriften er vist 120205 gange,
og udskrevet 1515 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne