Enchiladas med kylling

Enchiladas med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Tortilla - Enchalidas

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Enchiladas med kylling, billede 4 Enchiladas med kylling, billede 1 Enchiladas med kylling, billede 2 Enchiladas med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6  large tortillas
 
 Kylling:
600 g.kyllingefilet
5 dl.vand
1 dl.tør hvidvin
1 gulerod
1 løg
1 tsk.salt
 peber
 
 Sauce:
25 g.smør
2 forårsløg
1 fedhvidløg
2.5 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
1 spsk.syltede jalapeno
2 tsk.oregano
 salt
 
200 g.majs
 
50 g.cheddarost
 
Opskrift:
Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen. Bag 8 pandekager.

Kom vand og vin i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne heri. Skum af og tilsæt den rensede gulerod og løg samt salt og peber. Kog kødet 20 min. til det er mørt.

Tag kødet op og kog suppen ind til 4 dl.

Smelt fedtstoffet i en gryde. Svits fintsnittet forårsløg heri og kom presset hvidløg ved. Rør melet i. Hæld den varme suppe i lidt efter lidt, mens der piskes. Tilsæt fløde, hakket syltede jalapeno (chilipeber som købes i glas) og de øvrige ingredienser til saucen. Kog saucen igennem nogle min. og smag den til med salt.

Skær kyllingekødet i terninger og fordel kødet samt majskerner på pandekagerne, som lukkes sammen omkring fyldet.

Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys osten over.

Stil fadet midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Gem evt. lidt hakket forårsløg og majs til pynt, eller brug hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 119762 gange,
og udskrevet 1508 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu