Championsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Lad smørret smelte i en gryde og svits champignonerne heri. Hæld grønsagsbouillon og MornaySauce ved og bring suppen i kog. Kog den ved svag varme i ca. 1 min. Smag suppen til med peber. Ved serveringen: |
|
Opskriften er vist 47411 gange,
og udskrevet 633 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-08-20 14:05:32 Jane Sjøgren Enkelt ret som smager skøøøøønt:) new_folder - 2009-02-22 14:23:39 Jeg har en ide om, at det vil være godt, at tilsætte lidt hvidvin Erik Jans - 2008-11-24 18:27:44 Mornay Sauce bliver meget, meget dominerende i suppen. Det var ikke lige mig.. lulu - 2005-01-01 01:01:01 suppen er rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne