Hasselbagt kartoffel

Hasselbagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hasselbagt kartoffel, billede 4 Hasselbagt kartoffel, billede 1 Hasselbagt kartoffel, billede 2 Hasselbagt kartoffel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
   
Opskrift:
Skræl kartoflerne, læg den på langs, som hvis du ville skære den i tynde skiver, forsæt denne fremgangsmåde, men kartoflen skæres kun 3/4 igennem. Herefter smøres kartoflerne på toppen med smør og drysses med salt og paprika.

Bages i ca 1 time ved 220 grader C. alm. ovn og eller til de er gyldne og møre.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hasselback Kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 83325 gange,
og udskrevet 871 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 488 (116 kcal)
KJ pr. Portion 488 (116 kcal)
Vægt ialt 127 gram
Vægt pr. Portion 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 384 KJ (91 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 18.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-07 17:52:27
Yndlings kartofler!