Hasselbagt kartoffel
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne, læg den på langs, som hvis du ville skære den i tynde skiver, forsæt denne fremgangsmåde, men kartoflen skæres kun 3/4 igennem. Herefter smøres kartoflerne på toppen med smør og drysses med salt og paprika.
Bages i ca 1 time ved 220 grader C. alm. ovn og eller til de er gyldne og møre. |
|
Opskriften er vist 83450 gange,
og udskrevet 871 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2011-10-07 17:52:27 Yndlings kartofler! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne