Agurkesandwich
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til ti hele sandwiches skrælles en stor agurk, som skæres i meget tynde skiver, der lægges i et dørslag med salt i en time.
Skiverne tørres derefter helt tørre med køkkenrulle og kommes i en skål, hvor de blandes med 1 spsk. olivenolie, 1 spsk. citronsaft, 1/2 tsk. sukker og lidt hvid peber. Bland og lad det trække, mens brødet gøres i stand. Der skal bruges 20 skiver af den bedste slags, og skorperne skæres af. Rør 325 gram (!) usaltet smør blødt med 2 spsk. fløde og 1/2 tsk. Dijonsennep. Bland det godt og smør et gavmildt lag på 10 skiver brød, kom agurkeskiver på og læg de øvrige 10 skiver brød over og skær igennem på skrå. |
|
Opskriften er vist 107842 gange,
og udskrevet 1938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Ukendt - 2016-05-31 08:33:06 Hvis den skal være ovo-vegatarisk, må der ikke være fløde i? Per - 2011-03-05 10:01:57 Der er rigeligt med smør, det kan efter min mening sagtens halveres McEspersen - 2009-05-19 02:00:06 Hvor længe kan smørblandingen holde sig? Kan den evt. fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne