Ingefærsorbet
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : Red : |
|
|
Skær ingefæren i skiver på størrelse med en fingernegl. Halvér cocktailbærrene og læg dem i en skål sammen med ingefæren. Overhældes med cognac. Lad det stå og trække.
Del æggene og sæt hviderne til side. Blommerne hældes i en skål sammen med sukker og ingefærsirup. Hæld fløden i en anden skål.
Pisk hviderne så de er stive. Pisk herefter fløden indtil den er tyk. Pisk til sidst æggeblommerne og sukker indtil tyk let og cremet.
Bland forsigtig den piskede fløde i ægge-sukkerblandingen. Vend til sidst æggehviderne i blandingen. Hældes i en plast- eller metalskål og sættes i fryser, indtil det er begyndt at stivne. Bland nu ingefær-cocktailbær-cognac blandingen i og fortsæt nedfrysningen
|
|
Opskriften er vist 12444 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ingefærelskeren - 2007-07-15 21:34:16 den er fantatisk ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne