Æblemoskage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Læg rosinerne i blød i varmt vand i 15 minutter, og hæld vandet fra. Sigt mel, natron og krydderier sammen og sæt til side. Rør smør og farin godt. Tilsæt æg og vanilleessens. Hæld æblemos og hakkede nødder i. Tilsæt de tørre ingredienser af flere omgange, hvor der dejen vendes godt imellem hver. Hæld i en velsmurt bradepande (23 x 23 cm, eller 19 x 28 cm). Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 50 minutter eller til, der ikke hænger dej ved en strikkepind stukket ind i kagen. Lad kagen afkøle. Rør alle ingredienserne til glasuren sammen og fordel den over den afkølede kage. Dekorer evt. med hakkede nødder. Skær i kvadrater og server.
|
|
Opskriften er vist 21945 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Esther - 2010-09-01 21:08:30 Det var noget af en skuffelse. Kagen smager da meget godt, men det er der jo så mange kager, der gør. Jeg havde forventet en kage, der smagte af æbler, men man kan slet ikke smage æblemosen - og hvorfor så putte æblemos i? Der ligger jo et vist arbejde i at lave æblemos, så et formål skal det da have, synes jeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne