Sønderjydsk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Ælt mel, brun farin, kokosmel, kanel, nelliker sammen med margarinen. Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt fad. Hæld citronsaft over æblerne og fordel dejen som låg over æblerne. Bages ved 170C i ca. 30 min.
|
|
Opskriften er vist 17497 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne