Smørkage (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen og udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt. Stilles til hævning til dobbelt størrelse.
Tag halvdelen af dejen og beklæd bunden af en bradepande med den. Smør kagecreme på og hæld rosiner over. Tag den anden halvdel af dejen og udrul til en aflang firkant. Smør remoncen på og rul den sammen til en roulade. Skær rouladen ud i 1 cm. tykke skiver. Tryk skiverne flade og læg dem ved siden af hinanden på kagecremen. Efterhæver i 30 minutter. Pensles med æg og bages i ovnen på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Afkøl kagen og smør den evt. med hvid glasur. |
|
Opskriften er vist 39547 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Benthe - 2012-07-29 20:05:43 Mandelsplitter og perlesukker kommes på inden bagningen, kan bruges i stedet for glasur. Kenneth l - 2005-01-01 01:01:01 Drop kardemomme og rosinerne, kagen tager ikke skade. men smag og behag! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne