Schweisisk gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Kagen er fryseegnet uden florsukker. Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 C.
Smør og drys rasp i en randform eller springform, der rummer godt 2 liter. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og let. Tilsæt citronskal, hakkede nødder og revne gulerødder. Bland bagepulver i melet og vend det forsigtigt i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend også dem i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 40-50 min. Vend kagen ud af formen, når den er afkølet lidt. Drys med Flormelis før serveringen. Kan evt. pyntes med citronglasur i stedet. |
|
Opskriften er vist 12477 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne