Saftig æblekage i bradepande
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader.
Margarine og sukker piskes hvidt. Kornene fra den halve vanillestang tilsættes og herefter piskes æg i et ad gangen. Mel og bagepulver sigtes i dejen og vendes hurtigt i. Hæld dejen i en smurt bradepande 32 x 32 cm (den kan også være foret med bagepapir). Skræl æblerne og skær dem ud i 6 både. Stik dem ned i dejen og drys sukker og kanel over. Fordel margarinen i små bidder over kagen. Bages i ca. 30 min. Når bunden er fast er kagen færdig. |
|
Opskriften er vist 23101 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne