Pulverheksekage

Pulverheksekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.margarine
250 g.sukker
3 æg
150 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
60 g.hakkede nødder
60 g.hakkede mandler
1 tsk.mandelessens
 
 Pynt:
20 g.hakkede nødder
20 g.hakkede mandler
 
Opskrift:
Fedtstoffet smeltes og røres med sukker. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk det luftigt. Mel og bagepulver sigtes og røres i sammen med mælk, mandelessens og de hakkede nødder og mandler. Dejen hældes i en lille smurt bradepande eller i en springform, 24 cm. Pynten drysses på og trykkes let fast i dejen. Bages i en 200 grader forvarmet ovn i 30 minutter. Servering: Klar til at spise efter afkøling. God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 11974 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-14 11:42:42
Jeg har nu flere gange lavet denne kage; dog udelader jeg mandelessens, da jeg er modstander af tilsætning af unødvendige kemikalier. Jeg mener, at kagens mange nødder og mandler sagtens kan give kagen en god smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kagen er vist oprindeligt engelsk, eller i hvert fald fra et engelsktalende land, og blev brgat i til DK, i en simplere form, i slutningen af 1700-tallet...