Nøddekage 05
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt margarinen og smør en tærteform eller bageform med lidt af det. Hak hasselnødderne groft og brun dem i ovnen. Pisk sukker og æg hvidt, gerne med elpisker. Herefter piskes den smeltede margarine i. Mandelmassen rives groft på et rivejern og piskes sammen med mandelmel og bagepulver. De afkølede nødder og creme fraichen vendes i massen. Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 minutter.
Server evt. råcreme eller frugtkompot til.
|
|
Opskriften er vist 18879 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Carl - 2014-05-05 14:15:30 Elsker den her kage! Bruger den som bund til jordbærtærte. Dog har jeg skiftet margarinen ud men smør da jeg bor i England, og her kan man ikke få margarine. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne