Nødde-rosinfirkanter
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og til sidst mel, bagepulver, vanillesukker, kakao, nødder og rosiner.
Dejen smøres ud på et stykke bagepapir i en bradepande. Bages ved 220C i 10-20 minutter. Den færdigbagte kage sættes til afkøling og skæres derefter ud i firkanter. Kan fryses. Tips: 834 |
|
Opskriften er vist 10023 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne