Nanas kanelkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i.
Bland mel med kanel, natron og tilsæt det til sidst. Rør dejen godt. Kom dejen i en smurt bradepande (ca. 23x33 cm). Kagen bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres sammen af ovennævnte ingredienser. Servering: Kagen pyntes med nødder og skæres i passende stykker. |
|
Opskriften er vist 22419 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Stinelerche - 2008-06-08 20:45:20 Bagte kagen med reven gulerod i - super lækkert. kagemester - 2007-03-16 14:45:27 syntes at natron giver en mere luftig kage, bruger det aldtid i kagen og bruger altid kærnemælk... BiBBi23 - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker kage - og meget nem at lave. Puttede æblestykker i dejen og undlod glasuren. Det smagte rigtig godt. Den er meget blød og svampet i kvaliteten. Èn ting jeg spekulerer på er, om man kan erstatte natron med bagepulver? Ved nogen hvilken forskel der er på de to hævemidler? Jeg synes nemlig natron giver en lidt træls eftersmag. trut - 2005-01-01 01:01:01 nem og billig kage, og så smager den bare lækker. dbf - 2005-01-01 01:01:01 super lækker kage måske lidt mindre sukker, kan sagtens spises uden glasur Sheila - 2005-01-01 01:01:01 Hvis man har planer om at denne kage skal vare i længere tid, skal den i et aflåst skab. -Det tog min familie under et kvarter at fortære rub og stub; den er fantastisk god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne