Mandarinkage med ymerdrys - Clafoutis
Hovedingrediens : Frugt - Mandarin Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt.
Bland mel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i med let hånd. Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, ca 24 x 36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over. Bred den resterende dej over, så den dækker helt. Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille ved 190 grader C i ca 20 minutter. Lad kagen køle af. Rør flormelis med vand til en ikke for tynd glasur og pynt kagen. Skær den i passende stykker. |
|
Opskriften er vist 14022 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Den lugter af æg og smager af æg. Der er desuden et eller andet galt med mægderne, 75 g mel kan aldrig blive nok mel til 6 æg. Og den samlede dejmængde svare slet ikke til en bradepande af den angivne størrelse, 24*36 cm, en sådan bradepande er alt for stor. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne