Madam Nielsens æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Margarine, æg og sukker røres skummende. Fløden røres i skiftevis med melet, der er blandet med bagepulver og dejen hældes i en lille smurt bradepande.
Skrællede æbler deles i kvarte uden kernehuse. De skæres let i både og lægges oveni dejen. Kagen drysses med tesukker og kanel og bages ca. 35 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 16612 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-09 15:26:06 Den bedste og saftigste æblekage jeg har smagt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne